Velfac Dovista seniorklub

Velfac-Dovista-Seniorklub

Årsberetning 2022

 

Det er i år den 24. generelforsamling der afholdes i Seniorklubben.

 

Vi er 65 medlemmer i vores klub.

 

Vi startede året med et klubmøde i Kernen i Ølstrup. Anne Helene Jensen fra Vildbjerg fortalte om sit liv, om hvordan hun efter alvorlig sygdom besluttede at gå fra Skagen til Kruså med barnevogn, hvori hun havde telt, sovepose, køkkengrej og tøj. 38 hørte denne livsbekræftende foredrag. Vi startede med  kaffe og kage og som afslutning aftensmad.

 

Onsdag den 16. marts afholdtes generalforsamling med 50 tilmeldte.

Vi startede med kaffe, derefter generalforsamling, hvor Karla og Tage var på valg og blev genvalgt. Suppleanter blev Donald Iversen og Elisabeth Larsen. Valg af revisor, der blev Niels Peder Pedersen genvalgt. Så havde vi lotterispil med flotte gaver, og til slut hyggede vi os med smørrebrød, øl og vand.

 

Den 5. april havde vi Klubmøde i Kernen i Ølstrup hvor journalist Per Hansen fortalte om originaler og andet godtfolk. Som vi plejer startede vi med kaffe, derefter foredrag og til afslutning aftensmad. 40 tilmeldte hyggede sig med dette fine arrangement.

 

Stig Rossen og Andrea sang og underholdte os i Rofi centret den 7. maj.

49 af os startede aftenen med buffet med drikkevarer, og så var vi klar til drømmeduetter 2. En rigtig fin aften.

 

Busturen gik i år til Gl. Estrup Museum nord for Randers. Efter en times kørsel er det rundstykke og kaffetid, samt en lille én. 2 guider med hver 25 viste os rundt og fortalte om deres landbrugsmuseum. Så spiste vi en dejlig middag i Den gamle Stald og derefter lidt tid til en tur på egen hånd.

Eftermiddagskaffen blev serveret på Hvidsten Kro i smukke omgivelser. Hjemturen foregik ad en alternativ rute, skønt at køre på tværs af Jylland sådan en efterårsdag den 24 august.

 

Så var der igen klubmøde den 28. september, der fandt sted i Kloster Kulturcenter.

46 medlemmer startede med kaffen og afsluttede med fin middag med drikkevarer.

Derimellem fortalte Falkemanden, vinderen af, Alene i vildmarken, i 2019, Flemming Sanggård. Han fortalte om hvordan det var at skaffe mad sådan et sted, om hvordan han fiskede og havde nok at spise, også om at, han trods det tabte sig 15 kilo. Om hvordan TV folkene havde udset Falkemanden til at udgå tidligt, men til deres store overraskelse holdt 60 døgn, 15 døgn mere de havde budgetteret med. Ja og også om hvordan de manipolerer med, hvem der er de gode og de onde.

 

Den 28. oktober så 48 medlemmer filmen Bamse. En rørende historie om Flemming BAMSE Jørgensens liv. Efterfølgende mødtes vi på pizzariet Italia til pizza, drikke og hygge .

 

Julefrokost i No Sognehus den 2. december. Der mødte 57 op til hygge og en lækker julemenu. Inge Jette underholdt med fin musik. Mange tog sig også en svingom efter middagen.

 

Den 13. december blev der afhentet julegaver. Mange fik sig en kop kaffe og småkage samt en hyggelig julesnak.

Mange tak til Velfac for julegaven.

 

Vi er selvfølgelig meget taknemlige for den store økonomiske støtte vi får fra VKR og Velfac. Og vi siger mange tak.

 

I bestyrelsen er vi glade for at så mange møder op til de forskellige arrangementer vi afholder. Det er skønt at så mange som muligt får fornøjelse af den støtte vi modtager.

 

Til slut vil jeg gerne takke Svend Bodil, Karla og Bent for det flotte arbejde de laver.

Og som vi jo selvfølgelig hjælper hinanden med.

Tak.

 

Tage Madsen

Formand

 

Til toppen