Velfac Dovista seniorklub

28-2-24

Velfac-Dovista-Seniorklub

 

Årsberetning for 2023

 

 

Det er i år den 25. generelforsamling der afholdes i Seniorklubben.

 

Vi er 65 medlemmer i vores klub.

 

Meter i sekundet, sådan startede 2023 i Seniorklubben. Det kan være noget af en omvæltning at flytte til det smukke og lidt forblæste Vestjylland. Og at Marie, hovedpersonen, for brug for det kørekort, hun med møje og besvær bestod.

59 medlemmer morede sig. Derefter kørte vi til Kloster Kulturcenter til middag og hygge.

 

Fredag den 3. marts afholdtes generalforsamling med 53 tilmeldte.

Vi startede med kaffe og en bolle samt En Enkelt. Derefter generalforsamling med beretning og regnskab. Svend, Bent og Bodil var på valg til bestyrelse og alle blev genvalgt. Ved valg af suppleanter blev Elisabeth genvalgt, Esther Hansen blev nyvalgt. Niels Peder Pedersen blev genvalgt som revisor.

Så blev der afholdt lotterispil med flotte gaver, og til slut hyggede vi os med smørrebrød, øl og vand.

 

Sidst i marts 23 bestilte vi billetter til Matador til april 24.

 

Den 22. maj skulle vi høre Rasmus Tantholdt fortælle om verdens brændpunkter. Dette arrangement blev aflyst få dage før afholdelse.

 

Vi havde i stedet for WV og Retro Museum klar til den 30. maj.

48 medlemmer startede med kaffe og kaffe. Sussi og Carsten fortalte om og viste os rundt i deres sjove museum med især WW biler, samt ting og sager fra 50, 60 og 70er. Vi afsluttede denne fine dag med en middag i ”Hulen”.

 

 

 

Mariager med Veterantog var målet for busturen. 45 medlemmer var med på en guidet tur. Så kørte vi til Postgården i Mariager, ikke Postgården i Matador. Hvor vi hyggede os med en 2 retters frokost. Lidt nostalgi oplevede vi i Veteran toget fra Mariager til Handest. Hos Mønsted Kro fik vi kaffe og kringle. Og så var vi hjemme godt 18 efter en fin dag.

 

Biografen viste, Hvor flodkrebsene synger, den 25. oktober. En film om hvordan en pige klarede sig i North Carolinas sumpede marskland. Og så var vi 52 medlemmer der fik sagt farvel til Røgind Kro, hvor der blev serveret Wienersnitsel.

 

Fredag den 1. december var 44 medlemmer til julefrokost i No Sognehus, med fint Bodil pyntede borde og en lækker julemiddag. Inge Jette spillede dæmpet musik under middagen og derefter dansemusik med fin tilslutning. En skøn eftermiddag.

 

Julegaverne er desværre ophørt.

Vi var lidt spændte på om vi stadigvæk ville få tilskud fra Velfac. Det har vi modtaget.

Og vi siger mange tak for den store økonomiske støtte vi får fra VKR og Velfac.

 

Vi har fået skrivelse fra Dovista region North. VKR´s juridiske team tillader ikke velfac-dovista-seniorklub.dk. Deres forslag er seniorklub.dk/velfac-dovista.

I vil modtage en mail senere når vi ved mere om hvordan det skal håndteres.

 

Vi har måttet sige farvel til et af vores medlemmer. Bent Poulsen

Vi holder et minuts stilhed til ære for Bent.

 

Dette var beretning for 2023, tak

 

Karla har valgt at stoppe i bestyrelsen. Vi vil alle gerne takke Karla for hendes flotte indsats for seniorklubben og hendes fine humør. Ved alle klubmøder i Kernen i Ølstrup var det Karla der trak det store læs. Tak til Karla.

 

Næste arrangement er Matador i Holstebro Musikteater lørdag den 20. april kl. 15:00. Derefter Buffet kl. 18:00

 

Til slut vil jeg gerne takke Svend, Bodil, Karla og Bent for det store stykke arbejde de laver. Tak til alle for at vi hjælper hinanden med at huske det hele.

Tak.

 

Til toppen